neljapäev, 14. juuli 2016

Neljas päev, 14. juuli

Kavas
9.00 Language focus II: Food and drink
13.30 Time for practice: Projekt work: The pub Culture
18.00 Field Projekt & Social Activity: A Taste of European Food.

Päeva esimeses osas tegelesime koos koolitaja Ingaga toiduga, tuletasime meelde milliseid toite, jooke teame, jagasime toidud gruppidesse ja õppisime esitama küsimusi ja neile ka vastama, näiteks Do you like?, Have you Ever eaten snake? You're teater, aren't you? Peale kohvipausi vahetasime  koolitajat. Sorchaga (kohalik iirlanna, kes õpetab Venemaal inglise keelt) tuletasime meelde, millal öelda How much? ja How many? ning söögitegemisega seotud tegusõnu. Seejärel saime teada, kuidas tehakse Iiri suppi Irish stew. Vaja läheb:
500 g minced beef
3 onions
700g potatoes
4/5 carrots
2/3 beef stock cubes
Lea and Perrins saus

Edasi pidime leidma paarilise, kellega vahetada oma kodumaa rahvustoidu retsepte, mina sattusin kokku Poolast pärit Mariaga.
Tänane töö on siin  https://padlet.com/ene2/w4zgokixvkho,

Peale lõunat olime jälle teise rühmaga koos ja mängisime gruppides miljoni mängu, kus pidime vastama küsimustele Iirimaa geograafia, ajaloo, kultuuri kohta.

Õhtul toimus Euroopa toidukultuuri õhtu, kus iga maa tutvustas oma maale omast toitu. Minul oli kaasa võetud must leib ja "Annekese" šokolaad. Kuna mina olin Eestist ainukesena siin, siis oli minu laud ka väga väike. Kuid meie leib ja šokolaad said väga kiita, leivale tekkisid lausa oma fännid, kes seda korduvalt võtmas käisid :-)


Eesti väike lauake


Pipore Argentiinast ja osa Hispaania lauast

Poolakate laud










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.